Marknadsföring

För många av våra partners är vi även säljorganisation och marknadsavdelning.

Vi hjälper dig att sälja mer

Hjälpsamheten går som en röd tråd genom vår verksamhet. Från det personliga bemötandet du får i vår reception till blixtleveransen av reservdelen till bilen som redan står på lyften. Det kan betyda att vi tar marknadsansvaret för våra partners i Sverige, eller att vi ger våra kunder produktkunskap och säljargument så att de ökar sin omsättning. Ibland är det en trycksak, ibland är det en digital annons.

Vi tar hand om vår KGK-familj.

Daniel Edvall
CMO

Vår säljkår och deras kundskap

Jo, du läste rätt. Vår säljkår besitter en enorm KUNDSKAP när det gäller våra partners behov och vad deras kunder i sin tur behöver. Självklart finns det kunder som bara ser oss som en distributör, vi gör vårt bästa även för dem. Men gång på gång får vi siffror som tydligt visar att de som uppfattar oss som partners säljer betydligt mer. Vår säljkårs engagemang är stort och autentiskt, våra kunders affär är vår affär.

KGK har en bred och djup produktportfölj och de gånger säljarnas kunskap inte räcker till har de våra produktspecialister och support ett telefonsamtal bort.

Våra produktansvariga och deras kunskap

På KGK är produktavdelningarna den förlängda armen från leverantören. Samarbetet är ibland så tätt att våra partners får påminna sig om att våra produktchefer faktiskt inte är anställda av dem. Det är inte ovanligt att våra produktchefer kommer med produktuppslag som leverantörerna sedan verkställer. Stundtals kan vi produkterna, och hur de ska säljas, bättre än de som tillverkat dem.

Vi hjälper dig med smart marknadsföring!

På KGK har vi vår egen marknadsavdelning. Vi skapar och producerar allt från aktiviteter, trycksaker och webbanners till film och mässor. Vi knyter ihop leverantörernas produkter och tjänster med marknadens behov och önskemål med hjälp av analys och erfarenhet.

Vill du veta mer om KGK?

KGK Solutions

Vi gör din fordonsvardag enklare.

Läs mer om KGK Solutions

Hållbarhet

Vi ser inget motsatsförhållande i att göra affärer och samtidigt tänka hållbarhet.

Läs mer om Hållbarhet

Autokatalogen

Effektiv e-handel på dina villkor.

Läs mer om Autokatalogen