KGK Solutions

Vi gör din fordonsvardag enklare.

Smarta helhetslöningar för dig

KGK Solutions är vårt svar på det växande behovet av tjänster bland i första hand vagnparksägare men även yrkes- och tjänstebilsförare. Med vår kunskap och dagens tillgängliga teknik kan vi hjälpa ditt företag eller organisation till en enklare fordonsvardag. Det här är ett spännande område under ständig utveckling vilket ställer stora krav på oss.

Låt oss göra jobbet åt dig

Många av våra kunder med vagnparker uppskattar möjligheten att köpa sig fria från administration. Med Carsmart Fleet slipper kunden sortera och scanna fakturor och sitta med egna excelark. Och med tjänstens hjälp får kunden en enda sammanställd faktura. En bil genererar i snitt 50–60 fakturor per år, en vagnpark på bara tio bilar resulterar alltså i 500–600 fakturor som ska hanteras. Låt oss göra det åt dig.

Gå till Carsmart

Fordonsdata - Nordens mest träffsäkra källa

Erbjud dina kunder med hjälp av med enkel sökning på registreringsnummer hitta rätt lösning, tillbehör eller reservdel för deras fordon.
Använd KGKs kvalitetssäkrade och uppdaterade fordonsdata API i din tjänst eller produkt.

Gå till Fordonsdata

Vi har allt du behöver för de tunga kraven

Yrkesförare av tunga fordon måste enligt lag redovisa sina kör- och vilotider. Vi har lång erfarenhet av färdskrivare och har varit partners med marknadsledande VDO sedan 1995. I dag löser vi det här åt dig med fjärrnedladdning och molntjänster.

Den moderna tekniken kan hjälpa dig med mer än bara lagkraven. Som till exempel automatiskt genererade rapporter om överträdelser, påminnelser och arbetstider.

Men mer än något annat erbjuder vi dig vår kunskap och support.

Gå till VDO

Vill du veta mer om KGK?

KGK Spotlight

När vi behöver berätta något som kräver lite mer utrymme gör vi det på vår egen reportagesida.

Läs mer om KGK Spotlight

Support

Utan vår support skulle många verksamheter bokstavligt stanna upp.

Läs mer om Support

Hållbarhet

Vi ser inget motsatsförhållande i att göra affärer och samtidigt tänka hållbarhet.

Läs mer om Hållbarhet