Tillbaka

Nu är det möjligt att koppla ELLSY-anslutna laddstationer till appen EasyPark

Laddstationerna som drivs med betal- och administrationslösningen ELLSY kan nu integreras med appen EasyPark för att starta och stoppa laddning oavsett vilket märke det är på själva laddboxen. För den som driver en laddstation innebär detta att man kan ge kunderna fler val av appar för att starta och betala laddningen, vilket gör det precis lika enkelt som att parkera på en vanlig parkeringsplats där man ofta har valet att använda olika appar för ändamålet.

Med ELLSYS nya integration med EasyPark kan man utnyttja exempelvis överflödig kapacitet i sin anläggning och göra den tillgänglig för externa användare. När den ELLSY anslutna anläggningen kopplas till EasyPark blir den synlig i appen EasyPark och möjliggör för externa slutanvändare att enkelt använda laddplatserna och betala för sin laddning.

I ELLSY går det att välja vilka laddare som ska gå att använda med EasyPark som att exempelvis etablera en avgränsad gästparkering. För den som har en parkering som till största del är tillägnad gäster, men som också har ett antal egna laddningsbara fordon, kan man i ELLSY spärra ett antal platser som ska vara reserverade för exempelvis egna servicefordon.

De ELLSY anläggningar som ansluts till EasyPark behåller självklart möjligheten att använda ELLSY-appen och laddtaggarna precis som vanligt.

Inom kort kommer ELLSY också att erbjuda integration mot flera andra parkerings- och betalappar.

Om ELLSY

ELLSY är en betal- och administrationslösning som används för att enkelt driva anläggningar med laddplatser för laddbara fordon. Det är ett anpassningsbart system som löser de flesta behov som finns hos den som driver en anläggning med laddboxar. Med ELLSY hanterar du också betalning och får en rättvis fördelning av laddkostnader med enkel administration och en praktisk app för slutanvändarna. I ELLSY hittar du också funktioner som dynamisk lastbalansering och integration mot parkeringsappar.

Om KGK

KG Knutsson AB för sedan 1946 människor framåt. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt sortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar.