Jobba hos oss

Vi är måna om våra medarbetare och det är viktigt för oss att ha rätt person på rätt plats.

Vill du bli en av oss?

Vi kan erbjuda en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta produkter och lösningar i en omvärld och bransch som ständigt förändras.

Eftersom allting snurrar allt fortare är det viktigt för oss att vara långsiktiga i det vi gör, även när vi rekryterar. Vi har internt arbetat fram tre kärnvärden, så när vi söker nya medarbetare är det naturligt för oss att leta efter dig som är just dessa; Kunnig, Pålitlig och Öppen.

Du hittar våra lediga tjänster längre ner på sidan. Välkommen med din ansökan!

Kollegorna är det viktigaste argumentet

Inom KGK får du möjlighet att utvecklas och ta plats om du vill. Jag började på lagret och har via en rad roller tagit mig till min nuvarande position. Företaget uppskattar idéer oavsett var de kommer ifrån, på det sättet är det en platt organisation.

För mig är kollegorna det viktigaste argumentet för att jobba på KGK. Då pratar jag inte bara om de närmast mig, utan i hela företaget. För mig finns inget "vi och dem", det är viktigt att ha förståelse för varandras utmaningar och jobba över gränserna.

Magnus Norin, ställföreträdande affärsenhetschef AE Reservdelar

Att jobba på KGK

Utöver våra kärnvärden så är långsiktighet ett annat ord vi lever efter. Långsiktiga och bra affärer med våra kunder och leverantörer. Vi arbetar för en hållbar miljö. Och vi ser långsiktigt på våra medarbetare.

Därför satsar vi på friskvård. Vi har egna gym, håller gemensamma frukostar och gör livsstilsundersökningar. Vi arbetar med utbildning och försöker synliggöra interna karriärvägar. Allting runt omkring oss förändras vilket gör att även vi måste förändra oss.

Vi kallar det hållbara KGK:are.

Läs mer om KGK

Hållbarhet

Vi ser inget motsatsförhållande i att göra affärer och samtidigt tänka hållbarhet.

Läs mer om Hållbarhet

Historik

Här har vi sammanställt en tidslinje över några betydande händelser i KGK:s historia.

Läs mer om Historik

KGK Spotlight

När vi behöver berätta något som kräver lite mer utrymme gör vi det på vår egen reportagesida.

Läs mer om KGK Spotlight