Bygg banbrytande tech-stack och avkoda kundresor med oss!

Vi står inför två stora utmaningar. Den första är att vi ska gå ifrån vår utvecklade monolith och röra oss mot en composable arkitektur. Vår andra utmaning är att innovera mitt i den transformation som fordons- och transportbranschen är i med exempelvis elektrifiering av fordon, nya affärsmodeller och hållbara transporter. Därför behöver vi dig som är utvecklare, arkitekt eller produktägare som är intresserade av vår affär och omställningen vi står inför.

Vi är KGK/Autoexperten som jobbar med att sälja reservdelar och tillbehör till de flesta fordon du kan tänka dig. Detta gör vi bland annat genom vår e-handelsplats Autokatalogen och genom våra Autoexperten-verkstäder och butiker.

Vi ska bli en av de första…

… B2B e-handlarna i Norden att bygga med Commerce Tools och gå mot en composable arkitetkur. Med en ny arkitektur ska vi kunna fortsätta att serva vår kunder samtidigt som vi ska förbereda för och implementera nya affärsmodeller. Detta ska vi göra med skalbarhet och kundnöjdhet i fokus.

Tillsammans utvecklar vi och utvecklas

I KGK koncernen finns ett antal utvecklings och IT-team som jobbar i olika företag. När du gör oss sällskap i vår förändringsresa mot composable kommer du också vara med och utveckla våra tech-utbyten mellan alla bolag och med våra partners.

 

 

Karriärmöjligheter i vårt team

Vi kommer inom kort tillsätta roller i teamet som ska ta oss vidare mot vår nya e-handelslösning. Roller som vi kommer att tillsätta först är bland annat:

  • Chefsarkitekt Enterprise
  • Lösningsarkitekt Commerce Tools
  • UX lead
  • Produktägare E-Handel
  • Produktägare CRM Salesforce

I dessa roller ser vi framför oss att du som söker har mångårig erfarnehet i liknande roll, vill vara nära och förstå vår affär, är analytisk, kreativ, strukturerad, driven och trivs med att jobba i team.

Team Insights: Andreas Björnström, Tech Lead hos Carsmart

I KGK koncernen finns en bred flora av företag som på olika sätt är beroende av egenutvecklade IT-lösningar. Ett sådant exempel hittar man hos SaaS bolaget Carsmart där Andreas Björnström jobbar som Tech Lead.

Läs mer