Välkommen till KGK-familjen!

Vi erbjuder dig som leverantör att bli en del av en unik position på marknaden tillsammans med oss.

Tillsammans i ett långsiktigt och utvecklande partnerskap

För oss på KGK är relationerna med våra leverantörer avgörande för att skapa ett prunkande affärsklimat. Så pass avgörande att vi föredrar att kalla oss partners.

I KGK har du en partner med både bredden och spetskompetensen. Vår långa erfarenhet och inarbetade relationer till de största säljkanalerna i branschen gör oss till ett naturligt val när du vill nå ut med din produkt. Dessutom har vi vår egen säljkanal i butiks- och bilverkstadskedjan Autoexperten. Vi är vänner med alla de stora bilimportörerna, liksom återförsäljarna inom tunga fordon, marin, entreprenad och industri. För dig som partner är vi att jämföra med ett redan etablerat dotterbolag, du får hjälp med att positionera dig och dina produkter på rätt sätt när det gäller pris, marknadsföring och försäljningskanaler.

Vi har en unik position i den svenska fordonsbranschen.

Johan Regefalk
vd

Yes, I would recommend KGK to my colleagues

Over the years employees of KGK have, based on their customer and market know-how, been a sparring partner to Dräger during the development of new breath alcohol measurement devices.

We believe that with KGK we combine the strengths of both companies to serve the demands of our customers optimally.

Michael Reinhart
Head of S&PM
Impairment Check
Dräger

Dräger

Logistik som konkurrensmedel

Tidigt insåg vi att väl fungerande logistik är mer än en hygienfaktor. Vår tillförlitlighet och leveransprecision är ett sätt att visa hur allvarligt vi tar på vår gemensamma affär.

I Enköping har vi vårt logistikcenter. Det är delvis automatiserat men det är självklart engagemanget hos våra anställda som i slutändan ser till att varorna kommer fram i rätt tid och i rätt skick. Vi är stolta över vår leveransprecision.

Logistik hos KGK

Effektiv e-handel

På vår e-handelsplats Autokatalogen sker merparten av vår försäljning. I skrivande stund huserar den mer än en halv miljon artiklar. För våra partners är det här ett oslagbart fönster ut till kunderna där vi visar upp och enkelt säljer deras produkter. I Autokatalogen hittar kunderna snabbt rätt artikel med hjälp av vår fordonskoppling och får oftast leverans på dagen.

Gå till Autokatalogen

Så här hjälper vi din affär

Utbildning

Vi känner inte att vårt ansvar tar slut när kunden köpt en vara eller tjänst av oss. Deras affär är vår affär. Därför startade vi KGK Academy.

KGK Academy

Marknadsföring

Vi sköter kommunikationen med marknaden för flera av våra partners. Med vår branschkunskap, säljkår och marknadsavdelning kan vi hjälpa även ditt företag.

Marknadsföring

Support

När kunderna behöver hjälp med mer ingående teknisk beskrivning, inkoppling, monteringsanvisningar och handhavande så har vi en hel avdelning som kan svara på frågorna.

Support