Välkommen till KGK-familjen!

Det finns massor av KGK-ambassadörer i branschen och vi vill gärna hitta fler begåvade partners.

Din trygga partner och leverantör

Vi strävar alltid efter affärer som gynnar bägge parter. Utan den inställningen hade vi aldrig uppnått den kundlojalitet vi har i dag. I KGK har du en partner som inte stirrar sig blind på kvartalsrapporter eller söker snabba affärer. Självklart är vi hungriga och ställer krav, men vi har en långsiktighet få av våra kollegor i branschen kan matcha.

Som återförsäljare till KGK:s produkter och tjänster får du tillgång till marknadens bredaste utbud, med artiklar från världsledande tillverkare. Men vi lämnar dig inte ensam med försäljningsansvaret. Istället förser vi dig med kunskap och utbildning och du får tillgång till vår uppskattade support.

KGK är din vän på vägen till framgång och ökad lönsamhet.

Lars Frank
vice vd

Fullständigt sortiment på autokatalogen.se

Vår e-handelsplats Autokatalogen har marknadens bredaste utbud. I skrivande stund huserar den mer än en halv miljon artiklar. Det ställer krav på sökbarheten i katalogen och merparten av produkterna är därför fordonskopplade. Du söker helt enkelt på aktuellt fordons registreringsnummer och får bara träff på de varor som passar. Du ser dessutom aktuellt lagersaldo ända bort till vår leverantörs hyllor, även om de finns i till exempel Tyskland.

Läs mer om Autokatalogen

Logistik är omtanke

Tidigt insåg vi att en väl fungerande logistik är mer än bara en hygienfaktor. Vår tillförlitlighet och leveransprecision är ett sätt att visa hur allvarligt vi tar på vår gemensamma affär. Att vi bryr oss om våra kunder.

I Enköping har vi vårt logistikcenter. Det är delvis automatiserat men det är självklart engagemanget hos våra anställda som i slutändan ser till att varorna kommer fram i rätt tid och i rätt skick. Vi är stolta över vår leveransprecision.

Som i alla goda relationer måste man ställa krav. Därför är vi mycket tydliga mot våra leverantörer med vad som krävs för att leverera till KGK. Som en morot, och för att visa var ribban ligger, delar vi ut utmärkelsen Supplier of the Year.

Logistik hos KGK

Utbildning

Vi lämnar inte dig ensam med säljansvaret. Hos KGK Academy kan du utbilda dig och din personal i allt från säljteknik till hur man använder den senaste tekniken.

Läs mer om utbildning

Hur vi hjälper våra kunder

Marknadsföring

Vi hjälper dig marknadsföra våra produkter gentemot dina kunder. Det kan vara allt från en digital banner på din webbplats till ett monterat & klart-pris som gör införsäljningen enklare.

Marknadsföring

Support

Även om du kan dina produkter innan- och utantill finns det alltid frågor som du inte kan svara på. Då är vår support ett mejl eller ett samtal bort.

Support

Tjänster

Vi är ett företag som älskar produkter. Men vi har även en hel avdelning som skräddarsyr lösningar där tjänsten snarare än produkten står i centrum.

KGK Solutions