Snabbladdning – snabbt och effektivt

Driver du verksamhet med tung- eller lätt trafik, bil- eller båtförsäljning? Äger du fastigheter
vid en handelsplats eller knutpunkt? Då passar snabbladdning dig bra. Snabbladdning är en kraftfull laddning som används för att snabbt och effektivt ladda elfordon med likström i
höga effekter mellan 22-400 kW.

Snabbladdare för både moderna bilar och tunga fordon

Alla våra snabbladdare är kraftfulla, med hög prestanda och anpassade för olika laddstandarder och behov. Våra platsbesparande och kompakta snabbladdare är idealiska för trånga parkeringar med sina fjäderassisterade kabelsystem som förenklar hanteringen av den ibland otympliga laddningskabeln.

Dessutom finns snabbladdare som är uppbyggda med kraftmodulsystem, vilket möjliggör skräddarsydda laddare beroende på dina spännings- och effektbehov. Du lägger enkelt till fler kraftmoduler om du får ett ökat behov i framtiden.

Det finns snabbladdare för dig som söker prisvärda alternativ för både personbilar och
tunga fordon. För dig som gillar estetik har vi
snabbladdare med innovativ design.

Våra leverantörer av snabbladdning

ABB

ABB är ett svensk-schweiziskt företag och en av världens största tillverkare av både stationära och portabla snabbladdare, med många års erfarenhet inom branschen. Företaget förknippas ofta med kvalitet och långsiktighet.

Kempower

Kempower har 70 års erfarenhet av strömkällor och stor erfarenhet av laddningsmarknaden. Kempower är en av Nordens främsta tillverkare av snabbladdare anpassade för olika behov och platser.

Sinexcel

Sinexcel är en av Asiens ledande tillverkare inom elteknik och erbjuder anpassade lösningar till sina kunder.

ABB

Kempower

Sinexcel

Kontakta mig

Vi har ett stort urval av snabbladdare från flera leverantörer.
Vi hjälper dig att hitta den snabbladdare som passar dig.