Portabel laddning – på flera ställen

När du befinner dig i bilhallen, i verkstaden, i hamnen, på ett evenemang eller på byggarbetsplatsen behövs det många gånger tillfällig laddning. Ofta finns det tillgång till 3-fas uttag och då passar portabla laddare bra. De är flyttbara och du kan ta med dem dit där du behöver ladda. Portabla laddare finns för både snabbladdning och normalladdning.

Våra portabla laddare

Terra DC Wallbox

Passar: elbilar, laddhybrider, tunga fordon, båtar.

Kempower Movable Charger

Passar: elbilar, tunga fordon och båtar.

Njord Go

Passar: elbilar, laddhybrider och båtar.

Terra DC Wallbox

Terra DC Wallbox från ABB är en pålitlig och kompakt laddare med upp till 24 kW effekt, monterad på en robust vagn i rostfritt stål för snabb laddning av ditt elfordon. Den har en CCS2-kontakt som passar de flesta europeiska elbilar och smarta funktioner som OCPP och RFID för att kunna koppla upp den till ett betalsystem som ELLSY eller till ABB:s egna moln. Med en skärm som visar laddningsinformation kan du följa status på din laddning.

 

Kempower Movable Charger

Kempower Movable Charger från Kempower är en
portabel snabbladdare för att ladda de flesta typer av elfordon på många tänkbara platser, bara det finns ett 3-fasuttag. Den laddar snabbt och kan ge upp till 40 kW effekt, eller så kan du ladda två fordon samtidigt med vardera 20 kW. Den är utrustad med hjul och är därmed lätt att flytta dit där du behöver den. Med Kempowers programvara ChargeEye, som övervakar, hanterar och diagnosticerar laddaren och ditt fordon, får du en optimal laddning.

 

Njord Go

NJORD GO från CTEK är en hållbar, lätt och portabel laddbox som passar alla elbilar och laddhybrider med TYP 2-kontakt. Laddboxen har en kapacitet på 11 kW, vilket är upp till sex gånger snabbare än ett vanligt eluttag. Med den tillhörande appen kontrollerar du bland annat laddningens effekt och statistik. Njord Go är utrustad med CEE-kontakt, som tål hög belastning, och inbyggd jordfelsbrytare för bra säkerhet mot elektriska störningar.

 

Kontakta mig

Våra olika modeller av portabla laddare passar elbilar, laddhybrider,
tunga fordon och båtar. Låt oss ta reda på vilken som passar dig bäst?