Det här kan du lägga till

Vi erbjuder olika tilläggstjänster och produkter för en smidigare laddlösning.

Serviceavtal

När din laddboxlösning är installerad och klar är det viktigt för oss att du känner dig trygg
med ditt köp. Har du valt en helhetslösning för elfordonsladdning med laddboxar, installation och betaltjänst från oss ingår ett serviceavtal.

Har du redan installerat laddboxar går det bra att lägga till ett serviceavtal från oss för att få hjälp med drift och underhåll.

Slutkundssupport

Du och din kund får support med åtgärd på plats av tekniker eller support via telefon,
antingen 24/7 eller enbart kontorstider – beroende på ditt val av nivå på serviceavtalet.

Årlig kontroll

En gång per år kontrollerar vi varje laddpunkt, konditionerar jordfelsbrytare, gör funktionskontroller av laddpunkter och laddtester. Vi säkerställer att kapslingar, kablar, uttag och lock är hela och rena.

Mjukvaruuppdateringar

Vi uppdaterar löpande mjukvaran så att du alltid har tillgång till senaste programvaran.

Hantering av laddtaggar

Vi ansluter din verksamhet till laddtaggarna, vilka sedan delas ut till dina användare. Du får insyn i den totala elförbrukningen och kan ta fram uppgifter om hur mycket som har laddats med respektive tagg.

Statistik

Vi förser dig med relevant statistik på elförbrukningen, vilken skickas digitalt till administratören. Du väljer själv hur ofta du vill ha rapporten.

 

Produkter och tjänster

För att du ska få en så komplett laddboxlösning som möjligt tillhandahåller vi tillägg som dynamisk lastbalansering, mobil uppkoppling mot operatör samt montage- och installationsprodukter.

Dynamisk lastbalansering

Eftersom laddboxar har stora effektbehov behöver hänsyn tas till fastighetens övriga elförbrukning för att inte riskera att huvudsäkringarna överbelastas. Med hjälp av en extern elmätare som rapporterar fastighetens elförbrukning till laddboxarna i varje given stund kan laddboxarnas effekt anpassas. Detta säkerställer att bilarna laddar så fort som möjligt utan att överbelasta elsystemet. Med dynamisk lastbalansering får du ut så mycket effekt av laddboxen som möjligt utan att säkringen går. Samtidigt undviker du höga effekttoppar och tariffer.

Mobil uppkoppling

Elfordon är en del av laddinfrastrukturen och en laddbox behöver alltid vara uppkopplad. Ofta finns det inte tillgång till internet där laddboxarna står och därför tillhandahåller vi internetuppkopplingen. Med hjälp av vår operatör bevakar och felsöker vi uppkopplingen dygnet runt. Det betyder att du alltid har en uppkopplad laddstolpe.

Montage- och installationsprodukter

Som ett komplement erbjuder vi ett brett utbud av tillbehör till installationen. Vi har fundament, stolpar, piedestaler och väggfästen som passar alla installationer. Utöver dessa finns stolpfästen, vinkelfästen och rörfästen designade för montering på vägg, tak, balk, golv och fasad. För dig som har fristående laddboxar finns laddboxhållare som möjliggör enkel eller dubbel montering. För att organisera laddkablar finns hållare för laddkabel. Vill du skydda laddstationen från eventuell påkörning finns även påkörningsskydd.

Tillägg i korthet

Garanti på installation

Vi ger alltid 5 års garanti på installation.

Kontroller och uppdateringar

Årlig kontroll av utrustning och löpande uppdatering av mjukvara.

Lastbalansering

Genom att erbjuda olika lösningar för lastbalansering optimerar vi laddeffekten efter dina förutsättningar och antalet fordon som laddar samtidigt.

Statistik och rapporter

Se förbrukningsdata per individ eller station.

Support

Behöver du hjälp eller rådgivning finns vi här.

Tillgänglighet

Lösningar som är tillgängliga dygnet runt

Tillbehör

Brett utbud av tillbehör till laddinstallationen.

Trygghet

Moderna och säkra produkter från ledande leverantörer.

Uppkoppling

Alltid uppkopplad laddlösning via vår operatör.

Kontakta mig

Vill du veta mer om vårt serviceavtal och våra tillägg?
Fyll i formuläret och skicka in. Vi kontaktar dig.