350 bilverkstäder är anslutna till konceptet Autoexperten.

Autoexperten Bilverkstäderna ägs och drivs som egna företag, en garant för att kunderna får en bilverkstad med engagemang och kunskap uppbackat av KGK:s produktsortiment. För våra partners betyder Autoexperten en fantastisk säljpotential.

Autoexperten Bilverkstad

Autoexperten är en bilverkstadskedja som kan hantera de flesta bilmärken. Verkstäderna reparerar och servar bilar på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner. Det gör att bilägaren behåller sin eventuella nybilsgaranti.

Autoexperten lämnar tre års funktionsgaranti på alla reservdelar och fri assistansförsäkring i 12 månader vid service.

Godkänd Bilverkstad och kompetenssäkrade bilverkstäder

Alla Autoexperten Bilverkstäder är certifierade enligt kvalitetsstandarden Godkänd Bilverkstad. Med certifieringen kan Autoexpertens verkstadskunder vara säkra på att fordon blir säkert och professionellt omhändertagna och för verkstäderna säkerställs att bransch- och lagkrav uppfylls. 

Alla mekaniker på de anslutna Autoexperten bilverkstäderna genomgår kompetenstester. Utifrån testresultaten erbjuds mekanikerna utbildning i kombination med deras egna önskemål om kompetensutveckling.

Anders Nilsson

vd
08-92 30 00
Bilverkstad

Tre byggstenar för Autoexpertens affär

E-handel i Autokatalogen

I Autokatalogen har kunderna marknadens bredaste sortiment ett knapptryck bort.

Autokatalogen

Logistik är omtanke

Genom tätt samarbete med våra leverantörer och partners säkrar vi att rätt varor kommer fram i rätt tid. Våra ledord är pålitlighet, enkelhet och öppenhet.

Logistik

Support

Ibland har man inte alla svaren själv. Då finns vår support bara ett mejl eller samtal bort.

Support