Om oss

KGK Semel har mer än 40 års erfarenhet av att utveckla driftsäkra system för yrkesförare. I vårt sortiment hittar du trygga produkter för effektiv kommunikation och informationsöverföring.

Semel är Nordens ledande leverantör av datasystem inom taxinäringen. Skälet till Semels framgång är en lång erfarenhet från taxi branschen och en stark produktutveckling, specialkompetens om taxitrafikens betalsystem, trafikledning, mobil GPS positionering och affärssystem anpassade för branschen.

Genom KGK Semel AB kan dina behov som yrkesförare bli tillgodosedda på ett tryggt, anpassat och effektivt sätt.

Produktkategorier

  • Affärssystem
  • Betalterminal (EMV)
  • Navigation
  • Taxametersystem
  • Trafikledningssystem

Varumärken

  • BrandPageTypeProxy6eca28a473944d5dbf4ae1efc1acbce1

KGK Semel och miljöfrågor = sant

Både kunder, medarbetare och myndigheter ska kunna lita på att KGK uppfyller de miljökrav som ställs. Vi strävar alltid efter att verka med så liten miljöpåverkan som möjligt och att ständigt förbättra vårt miljö- och kvalitetsarbete.

Vi satsar på en effektivare utleveranskontroll/godshantering för att indirekt bidra till minskade utsläpp av koldioxid från transporter.

I vårt samarbete med kunder och leverantörer strävar vi efter att ta fram produkter som ska bidra till mindre miljöpåverkan. Vi tar även ansvar, påverkar och ställer krav på våra leverantörer gällande batterival och våra produkters återvinning.

Vi gör oss själva en tjänst!

Alla som arbetar på KGK i Sverige får en god allmänutbildning i miljöfrågor. Tillsammans verkar vi för att skapa en bättre miljö.